Insalata di seppioline con salsa di spinaci

Insalata di seppioline con salsa di spinaci

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Seppioline
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino di Caienna fresco (opzionale)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di seppioline pulite
  • 1 pizzico di sale
Salsa di spinaci
  • 150 g di spinaci baby freschi lavati
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
  • 1 cucchiaio di paprika piccante
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • 120 g di spinaci baby freschi lavati
  • ½ limone a fettine sottili

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 201 kcal / 841 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 3.1 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων