Bignè salati con mousse di salmone

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 30 λεπτ.
20 pezzi

Υλικά

Mousse di salmone
  • di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a pezzi (4 cm)
    150 g
  • di burro
    20 g
  • di salmone affumicato a pezzi
    150 g
  • di panna (35% di grassi)
    200 g
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di capperi sott'aceto sgocciolati e asciugati
    1 cucchiaio
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di gelatina in polvere
    1 cucchiaino
  • di acqua bollente
    1 - 2 cucchiai
Bignè salati
  • di Gruviera a pezzi (3 cm)
    80 g
  • di acqua
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di peperoncino in polvere
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova
    3
  • erba cipollina fresca tritata finemente

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 145 kcal / 611 kJ
Πρωτεΐνη 7.2 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 4.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.2 g
Νάτριο 224.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων