Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo

4.6 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • zucchine lunghe (150 g cad.), tagliate a metà orizzontalmente.
    4
  • di acqua
    500 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • olive nere denocciolate
    15
  • di tonno in scatola ben sgocciolato
    160 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pangrattato
    20 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 167.1 kcal / 698.9 kJ
Πρωτεΐνη 10.6 g
Λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 287.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων