Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano

Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano

4.7 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di pecorino Romano
    40 g
  • di acqua
    1000 g
  • di cavoletti di Bruxelles a metà
    150 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck a listarelle
    50 g
  • uova
    2
  • di ricotta ben scolata dal siero
    50 g
  • di sale
    5 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 147 kcal / 615 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 1.4 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων