Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and Olive Empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
medium eggs in shell2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut in halves150 g
-
red peppers deseeded and cut in eighths100 g
-
green peppers deseeded and cut in eighths80 g
-
tinned chopped tomatoes drained200 g
-
Kalamata olives, pitted sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
3.8 g
Θερμίδες
477 kJ /
114 kcal
Λιπαρά
6.7 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 Min
Crisp Onsen Eggs
2 Std.
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 Std. 20 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Courgette Omelette
40 Min
Steamed Potato Tortilla
45 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 Min
Raw Asian Salad
10 Min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 Min