
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna and Olive Empanaditas
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 5 λεπτ.
30 pieces
Υλικά
-
water500 g
-
medium eggs in shell2
Tuna filling
-
lemon zest no white pith (5 x 1 cm)2 pieces
-
garlic cloves2
-
olive oil50 g
-
brown onion cut in halves150 g
-
red peppers deseeded and cut in eighths100 g
-
green peppers deseeded and cut in eighths80 g
-
tinned chopped tomatoes drained200 g
-
Kalamata olives, pitted sliced80 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned tuna in oil drained185 g
Pastry
-
olive oil90 g
-
water100 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt½ tsp
-
self-raising flour350 g
-
egg lightly beaten for brushing1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
114 kcal /
477 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
6.7 g
Υδατάνθρακες
9.2 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spanish Tapas
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Smoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
5-Second Traffic Light Salad
5 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.
Aussie Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.