Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano

4.0 62 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
55 pezzi

Υλικά

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 115 g di acqua
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 pizzico di origano secco

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 28 kcal / 117 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 4.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων