Scones sin gluten

Scones sin gluten

3.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

  • 180 g de harina sin gluten Schär® Mix Dolci (y un poco más para espolvorear)
  • 35 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
  • 1 sobre de levadura química en polvo (consultar lista FACE)
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 pellizco de sal

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 unidad

Πρωτεΐνη 1.25 g
Θερμίδες 744 kJ / 178 kcal
Λιπαρά 8.71 g
Φυτικές ίνες 0.96 g
Υδατάνθρακες 23.23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων