
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zucker100 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß100 g
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Sahne400 g
-
Himbeeren150 g
-
Aprikosen in Spalten6
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1342 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
4ωρ. 50 λεπτ.
Schokoladenmousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Lemon-Curd-Tiramisu
4ωρ. 30 λεπτ.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 λεπτ.
Mousse au Chocolat
3ωρ.
Bananensplit-Dessert
20 λεπτ.
Pflaumeneis
9ωρ.
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2ωρ. 30 λεπτ.
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Panna Cotta
5ωρ.
Cheesecakes im Glas
4ωρ.
Vegane Schoko-Creme-Torte
5ωρ.