
Συσκευές & Αξεσουάρ
宋嫂鱼羹
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
鲈鱼 ,约350克,去骨去皮切丝1 条
-
蛋清¼ 个
-
料酒5 克
-
水15 克
-
玉米淀粉10 克
-
油10 克
-
姜 ,切丝5 克
-
新鲜冬笋 ,切丝65 克
-
火腿片 ,切丝20 克
-
新鲜香菇 ,切丝3 朵
-
新鲜黑木耳 ,切丝6 - 7 朵
-
鸡高汤800 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
醋1 汤匙
-
蛋黄 ,调匀2 个
-
香菜 ,切末10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
259 kcal /
1083.7 kJ
Πρωτεΐνη
30.4 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα