 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
宋嫂鱼羹
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          鲈鱼 约350克,去骨去皮切丝1 条
- 
          蛋清¼ 个
- 
          料酒5 克
- 
          水15 克
- 
          玉米淀粉10 克
- 
          油10 克
- 
          姜 切丝5 克
- 
          新鲜冬笋 切丝65 克
- 
          火腿片 切丝20 克
- 
          新鲜香菇 切丝3 朵
- 
          新鲜黑木耳 切丝6 - 7 朵
- 
          鸡高汤800 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          醋1 汤匙
- 
          蛋黄 调匀2 个
- 
          香菜 切末10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1083.7 kJ  / 
                        259 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    