
Συσκευές & Αξεσουάρ
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Safran (0,1 g)1 Portion
-
Crème fraîche2 EL
-
Butter kalt, in kleinen Stückchen100 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
237 kcal /
994 kJ
Πρωτεΐνη
0 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35 λεπτ.
Kürbiskernpesto
10 λεπτ.
Johannisbeer-Ketchup
1ωρ. 30 λεπτ.
Grüne Steaksauce
10 λεπτ.
Pilz-Pesto
40 λεπτ.
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 λεπτ.
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 λεπτ.
Kidneybohnen-Aufstrich
10 λεπτ.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 λεπτ.
Kirschenchutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Kräuter-Pesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.