Safran-Butter-Sauce zu Fisch

Safran-Butter-Sauce zu Fisch

4.3 138 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schalotten
    40 g
  • Weißwein
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Safran (0,1 g)
    1 Portion
  • Crème fraîche
    2 EL
  • Butter kalt, in kleinen Stückchen
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 0 g
Θερμίδες 994 kJ / 237 kcal
Λιπαρά 24 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Υδατάνθρακες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων