
Συσκευές & Αξεσουάρ
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten40 g
-
Weißwein100 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Safran (0,1 g)1 Portion
-
Crème fraîche2 EL
-
Butter kalt, in kleinen Stückchen100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
0 g
Θερμίδες
994 kJ /
237 kcal
Λιπαρά
24 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

F(r)isch verliebt
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.
Pilzsauce
35 λεπτ.
Trauben-Chutney
25 λεπτ.
Kräuterbutter
10 λεπτ.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 λεπτ.
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 λεπτ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Vegane Bratensauce
45 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Avocado-Orangen-Butter
10 λεπτ.