Ρωσική σαλάτα με παντζάρια

Ρωσική σαλάτα με παντζάρια

5.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

  • αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    150 γρ.
  • καρότα κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    150 γρ.
  • ωμά παντζάρια κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    350 γρ.
  • νερό
    500 γρ.
  • πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια (περίπου 1 εκ.)
    250 γρ.
  • κατεψυγμένα μπιζέλια
    100 γρ.
  • ξινολάχανο (sauerkraut), σε βαζάκι (προαιρετικό πεδίο)
    100 γρ.
  • φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    50 γρ.
  • φρέσκου άνηθου και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
    2 - 3 κλωνάρια
  • λάδι
    60 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί (προαιρετικό πεδίο)
    20 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 3 g
Θερμίδες 583 kJ / 139 kcal
Λιπαρά 8 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Υδατάνθρακες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων