Ρωσική σαλάτα με παντζάρια

Ρωσική σαλάτα με παντζάρια

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

  • αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    150 γρ.
  • καρότα κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    150 γρ.
  • ωμά παντζάρια κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)
    350 γρ.
  • νερό
    500 γρ.
  • πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια (περίπου 1 εκ.)
    250 γρ.
  • κατεψυγμένα μπιζέλια
    100 γρ.
  • ξινολάχανο (sauerkraut), σε βαζάκι (προαιρετικό πεδίο)
    100 γρ.
  • φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    50 γρ.
  • φρέσκου άνηθου και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
    2 - 3 κλωνάρια
  • λάδι
    60 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί (προαιρετικό πεδίο)
    20 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 139 kcal / 583 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων