
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ρωσική σαλάτα με παντζάρια
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 μερίδες
Υλικά
-
αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)150 γρ.
-
καρότα κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)150 γρ.
-
ωμά παντζάρια κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)350 γρ.
-
νερό500 γρ.
-
πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια (περίπου 1 εκ.)250 γρ.
-
κατεψυγμένα μπιζέλια100 γρ.
-
ξινολάχανο (sauerkraut), σε βαζάκι (προαιρετικό πεδίο)100 γρ.
-
φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα50 γρ.
-
φρέσκου άνηθου και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα2 - 3 κλωνάρια
-
λάδι60 γρ.
-
ξίδι από λευκό κρασί (προαιρετικό πεδίο)20 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
139 kcal /
583 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα
72 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Σαλάτα με κινόα και βινεγκρέτ φράουλας
25 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Φαλάφελ στο φούρνο
1ωρ. 20 λεπτ.
Φέτα marshmallow
Καμία βαθμολογία
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Καμία βαθμολογία
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Καμία βαθμολογία