
Συσκευές & Αξεσουάρ
Γκαλαντίν κοτόπουλου με σάλτσα άνηθου και γιαουρτιού
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
40 φέτες
Υλικά
Γκαλαντίν κοτόπουλου
-
πιπεριές, ανάμεικτες (π.χ. κόκκινες, πράσινες, κίτρινες), κομμένες σε κομμάτια150 γρ.
-
στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα κομμένα σε κομμάτια (3-4 εκ.)300 γρ.
-
κρέας από μπούτια κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα (από περίπου 500 γρ. μπούτια κοτόπουλου), κομμένο σε κομμάτια300 γρ.
-
αλεσμένο μαύρο πιπέρι1 πρέζα
-
αλάτι λαχανικών σπιτικό2 κ.γλ.
-
νερό500 γρ.
Σάλτσα με άνηθο και γιαούρτι
-
φρέσκου άνηθου μόνο τα φύλλα10 - 15 κλωνάρια
-
σκελίδα σκόρδο1
-
γιαούρτι300 γρ.
-
μαγιονέζα50 γρ.
-
αλάτι2 πρέζες
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
34 kcal /
140 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Γευστικά Γεύματα σε 4 επίπεδα
72 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 min
Φάβα παραδοσιακή
50 min
Ρώσικη σαλάτα
1 h 20 min
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2 h 30 min
Σαλάτα με κινόα και βινεγκρέτ φράουλας
25 min
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1 h 20 min
Φαλάφελ στο φούρνο
1 h 20 min
Φέτα marshmallow
No ratings
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
No ratings
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
No ratings
Ντάκος κρητικός
No ratings
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
No ratings