Ρολά κοτόπουλου με μήλα, γλυκοπατάτες και σάλτσα κάρυ

Ρολά κοτόπουλου με μήλα, γλυκοπατάτες και σάλτσα κάρυ

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • τυρί γκούντα κομμένο σε κομμάτια
    60 γρ.
    60 γρ. τυρί ένταμ, κομμένο σε κομμάτια
  • κύβους μπέικον
    60 γρ.
  • φιλέτα από στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα και κόκκαλα, το καθένα ανοιγμένο με το μαχαίρι σε λεπτό φιλέτο
    800 - 850 γρ.
  • σάλτσα σόγιας
    3 κ.σ.
  • εκχύλισμα βοδινού κρέατος (π.χ. μάρκας Bovril, Maggi)
    1 κ.γλ.
    1 κ.γλ. πάστα σπιτικού ζωμού κρέατος, (π.χ. μάρκας Bovril, Maggi)
  • ελαιόλαδο
    40 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
    280 - 300 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    2 - 3
  • αλάτι
    1 πρέζα
  • γλυκοπατάτες καθαρισμένες, κομμένες σε χοντρές φέτες (4 εκ.)
    400 γρ.
  • μήλα (π.χ. ποικιλίας Granny Smith, Golden Delicious), χωρίς τον πυρήνα, κομμένα στα τέσσερα
    500 γρ.
  • μήλα για μαγείρεμα (π.χ. ποικιλίας Bramley, Reinette), καθαρισμένα, χωρίς τον πυρήνα, κομμένα στα τέσσερα
    180 γρ.
  • ξίδι κατά προτίμηση από μηλίτη ή από ρύζι (βλ. συμβουλή)
    1 κ.γλ.
  • κάρυ σε σκόνη πολύ καυτερό ή ελαφρώς καυτερό, προσαρμόζοντας την ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
  • νερό
    200 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 656 kcal / 2745 kJ
Πρωτεΐνη 59 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων