Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα BBQ και Βao Buns

4.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 κομμάτια

Υλικά

Bao buns
  • νερό
    785 γρ.
  • ζάχαρη
    45 γρ.
  • ξηρή μαγιά στιγμής
    2 κ.γλ.
  • αλεύρι
    400 γρ.
  • ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
    45 γρ.
  • μπέικιν πάουντερ
    1 καλά γεμάτη κ.σ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
Ψαρονέφρι
  • χοιρινό ψαρονέφρι (περίπου 350 γρ.)
    1 φιλέτο
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • πιπέρι
    2 κ.γλ.
  • πάπρικα
    2 κ.γλ.
  • italian seasoning
    2 κ.γλ.
  • νερό
    500 γρ.
  • πάστα ζωμού κρέατος, σπιτική
    1 κ.σ.
    1 κύβο ζωμού κρέατος
  • σάλτσα hoisin-μπάρμπεκιου
    150 γρ.
Συναρμολόγηση
  • μαρούλι iceberg κομμένα στη μέση
    6 φύλλα
  • αγγουράκια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
    4
  • φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
    1 δέσμη

Διατροφή ανά 1 κομμάτι

Θερμίδες 259 kcal / 1092 kJ
Πρωτεΐνη 14.6 g
Λιπαρά 6.1 g
Υδατάνθρακες 35.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων