Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα κόκκινου κρασιού και λαχανικά

Χοιρινό ψαρονέφρι με σάλτσα κόκκινου κρασιού και λαχανικά

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • κρεμμυδάκια εσαλότ καθαρισμένα
    30 γρ.
  • κόκκινο κρασί
    150 γρ.
  • καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια (1 εκ. x 7 εκ.)
    300 γρ.
  • χοιρινό ψαρονέφρι (500 γρ., περίπου Ø 6 εκ.)
    1
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
    ½ κ.γλ.
  • νερό
    130 γρ.
  • πάστα σπιτικού ζωμού κρέατος
    ½ κ.γλ.
    ½ κύβο ζωμού κρέατος
  • κεδρόμηλα (juniper berries) (προαιρετικό πεδίο)
    8
  • μαρμελάδα κεράσι
    25 γρ.
    25 γρ. μαρμελάδα από κόκκινα μούρα
  • βούτυρο
    20 γρ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 250 kcal / 1047 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων