Steak tartare

Steak tartare

2.8 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • de rumsteack de boeuf en dés (env. 4 x 4 cm)
    500 g
  • d'oignons de printemps coupés en deux (env. 3 tiges)
    250
  • de cornichons égouttées
    100 g
  • oeufs cuits durs
    2
  • oignon en morceaux (env. 150-200 g)
    1
  • de persil frais (les feuilles uniquement)
    2 brins
  • de cerfeuil frais (les feuilles uniquement)
    2 brins
  • feuilles d'estragon
    4
  • de jus de citron, fraîchement pressé
    20 g
  • de ketchup
    80 g
  • de sauce Worcestershire (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à soupe
  • de câpres, marinées
    3 c. à soupe
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 160 kcal / 670 kJ
Πρωτεΐνη 21.3 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 5.7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων