
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poulet mit Ei und Mandelsauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Mandeln geröstet100 g
-
Eier hartgekocht2
-
natives Olivenöl extra100 g
-
Zwiebeln in Stücken300 g
-
Knoblauchzehen3
-
Pouletoberschenkel, mit Haut1200 g
-
Weisswein200 g
-
Wasser50 g
-
Safranfäden1 Prise
-
Salz1 TL
-
Lorbeerblätter, getrocknet2
-
Pfeffer gemahlen1 Prise
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
553 kcal /
2312 kJ
Πρωτεΐνη
50.62 g
Λιπαρά
35.92 g
Υδατάνθρακες
5.17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Chili Poulet mit Kabissalat
2ωρ.
Hörnlisalat
30 λεπτ.
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2ωρ.
Grünes Poulet-Curry
55 λεπτ.
Beef Wraps Big Mac Style
25 λεπτ.
Tikka Masala Wraps
Καμία βαθμολογία
Karibische Wraps
Καμία βαθμολογία
Würziger Auberginen-Kichererbseneintopf mit Poulet
40 λεπτ.
Meatballs in Tomatensauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Ofenburger
2ωρ. 45 λεπτ.
Bohnen-Cassoulet mit Salsiccia
Καμία βαθμολογία
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
Καμία βαθμολογία