
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pirinç salatası
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porsiyon
Υλικά
-
yumurta2
-
kabak küp küp kesilmiş (1.5 cm)280 g
-
havuç küp küp kesilmiş (1 cm)120 g
-
bezelye, dondurulmuş çözdürülmüş100 g
-
su1200 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş250 g
-
ton balığı, konserve yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş140 g
-
siyah veya yeşil zeytin çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış100 g
-
kornişon turşu dilimlenmiş15 - 30 g
-
taze nane sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş2 - 3 dal
-
zeytinyağı damak tadına göre1 - 2 yk
-
limon suyu1 ¼ - 1 ½ yk
-
kiraz domates ikiye ya da dörde bölünmüş7 - 10
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
485 kcal /
2027 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Temel Yemek Kitabı
207 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Domatesli ve Biberli Makarna
30 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Brak ocen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 godz. 15 min
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Balkabaklı Risotto
25 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 godz. 15 min