
Συσκευές & Αξεσουάρ
港式風味蘿蔔糕
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
豬絞肉100 克
-
醬油2 大匙
-
油2 大匙
-
蝦米 ,泡軟瀝乾30 克
-
油蔥酥20 克
-
乾香菇 ,泡軟切絲8 朵
-
水1400 克
-
在來米 ,浸泡2小時以上400 克
-
白蘿蔔 ,去皮、切塊1200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
303.5 kcal /
1268.6 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
7.1 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

食譜名人堂
18 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν