港式風味蘿蔔糕

港式風味蘿蔔糕

3.8 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
8 人份

Υλικά

  • 豬絞肉
    100 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 蝦米 ,泡軟瀝乾
    30 克
  • 油蔥酥
    20 克
  • 乾香菇 ,泡軟切絲
    8 朵
  • 1400 克
  • 在來米 ,浸泡2小時以上
    400 克
  • 白蘿蔔 ,去皮、切塊
    1200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 303.5 kcal / 1268.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 51.5 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων