
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
su oda sıcaklığında1100 g
-
tuz2 ½ tk
-
Osmancık pirinci yıkama suyu berrak olana kadar yıkanmış (bk. öneri) ardından 1 litre oda sıcaklığında su ile 45 dakika ıslatılıp süzdürülmüş300 g
-
tereyağı küçük parçalara bölünmüş (2 cm)45 - 50 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
360 kcal /
1507.3 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
59.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 λεπτ.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Midyeli Penne
1ωρ. 5 λεπτ.
Balkabaklı Risotto
25 λεπτ.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1ωρ. 15 λεπτ.