
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuklu Pilav
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
Osmancık pirinci300 g
-
su pirinçleri ıslatmak için ekstra su800 g
-
tuz1 ¾ tk
-
tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz ikiye bölünmüş650 g
-
su oda sıcaklığında
-
tereyağı parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
dolmalık fıstık kavrulmuş50 g
-
karabiber2 - 3 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
579.3 kcal /
2425 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
28.4 g
Υδατάνθρακες
59.9 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 λεπτ.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 λεπτ.
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Καμία βαθμολογία
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 λεπτ.
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Midyeli Penne
1ωρ. 5 λεπτ.
Balkabaklı Risotto
25 λεπτ.
Balkabaklı Peynirli Makarna
1ωρ. 15 λεπτ.