
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erdäpfelsalat
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Sonnenblumenöl100 g
-
Wasser500 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht nach Geschmack2 - 3 TL
-
Erdäpfel klein, speckig, geschält in Scheiben (siehe Tipp)850 g
-
Weißweinessig50 g
-
Senf (z.B. Dijonsenf), mittelscharf1 TL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Muskat, gemahlen1 Prise
-
frischer Schnittlauch1 Bund
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
262 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Schmankerl
22 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnuspersticks mit Speck und Käse
35 λεπτ.
Djuvec-Reis
1ωρ.
Böhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Melanzani-Gemüse mediterran
35 λεπτ.
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Kürbis-Püree
40 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Paradeiskraut
35 λεπτ.
Gemüsetatar rot-grün
15 λεπτ.
Sellerie mit Brot-Crumble
50 λεπτ.
Maronipressknödel
1ωρ. 50 λεπτ.