
Συσκευές & Αξεσουάρ
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Persian Flatbread
-
water430 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
honey10 g
-
strong white bread flour510 g
-
fine sea salt1 tsp
-
polenta, coarsely ground for dusting
-
oil for greasing
-
bread flour plus extra for dusting
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sesame seeds2 Tbsp
-
poppy seeds2 Tbsp
Herb and Walnut Dip
-
walnuts, halved or chopped100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
fresh tarragon leaves5 g
-
fresh mint leaves10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh chives cut in pieces10 sprigs
-
feta cheese cut in pieces200 g
-
olive oil50 g
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
4078 kcal /
17075 kJ
Πρωτεΐνη
117 g
Λιπαρά
214 g
Υδατάνθρακες
403 g
Φυτικές ίνες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

persian vegetarian
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Brown Rice Salad with Trout
35 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Spanish Tortilla
1 Std.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Keine Bewertungen
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min