
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portion
Υλικά
Stuffed Aubergines
-
aubergines3
-
fine sea salt2 pinches
-
olive oil80 g
-
bulgar wheat100 g
-
water250 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
red peppers cut in pieces100 g
Saffron Yoghurt
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
olive oil50 g
-
saffron1 tsp
-
garlic clove1
-
Greek yoghurt180 g
-
pomegranate seeds50 g
-
toasted pine nuts30 g
-
fresh basil leaves20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395 kcal /
1653 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 λεπτ.
Aubergine Bhurta
30 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2ωρ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.