Tarta z ricottą i rabarbarem

Tarta z ricottą i rabarbarem

4.4 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
16 porcji

Υλικά

Kruche ciasto
  • cukru
    60 g
  • migdałów, w płatkach
    70 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    130 g
  • mąki pszennej
    180 g
  • jajko
    1
  • soli
    1 szczypta
Nadzienie
  • rabarbaru różowego, pokrojonego na 11-12 cm kawałki
    600 g
  • brązowego cukru
    150 g
  • wody
    70 g
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • cukru
    80 g
  • skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
    5 g
  • sera ricotta podzielonego na kawałki
    400 g
  • jajko
    1
  • migdały, w płatkach do posypania ciasta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 266.6 kcal / 1116.2 kJ
Πρωτεΐνη 4.6 g
Λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 29.8 g
Φυτικές ίνες 2.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων