Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip

Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip

4.4 184 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Persisches Fladenbrot
  • Wasser
    430 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    2 TL Trockenhefe, (8 g)
  • Honig
    10 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
    510 g
  • Salz
    1 TL
  • Maismehlschrot zum Bestreuen
  • Öl zum Einfetten
  • Natron
    1 TL
  • Mohn zum Bestreuen
  • Sesam zum Bestreuen
Kräuter-Walnuss-Dip
  • Walnusshälften
    100 g
  • Basilikum abgezupft
    10 g
  • Estragon abgezupft
    5 g
  • Minze abgezupft
    10 g
  • Koriander abgezupft
    10 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 Stängel
  • Feta in Stücken
    200 g
  • Olivenöl
    50 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1019 kcal / 4269 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 101 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων