
Συσκευές & Αξεσουάρ
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)1
-
olive oil plus 50 g1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch1 tsp
-
fresh coriander leaves10 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded, if desired1
-
chilli powder1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
chipotle paste1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
tinned black beans rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)460 g
-
lime juice40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
505.4 mg
Πρωτεΐνη
7.1 g
Θερμίδες
1029 kJ /
245.9 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
9.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
32.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
BBQ Jackfruit Burritos
45 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.
Indian Vegetable Curry
50 λεπτ.
Tomato and Vegetable Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 λεπτ.
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 λεπτ.