
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zwetschgen-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwetschgen entsteint und geviertelt300 g
-
roter Traubensaft80 g
-
Zwetschgenbrand40 g
-
Puderzucker50 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Zucker100 g
-
Salz1 Prise
-
Eigelb4
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Hippengebäckstangen40 g
-
Brombeeren300 g
-
Erdbeeren400 g
-
Limettensaft2 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
637 kcal /
2672 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
73 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilchreis mit Rhabarber
1 godz.
Scheiterhaufen
1 godz. 30 min
Beeren-Joghurt-Eis
10 min
Frozen Yoghurt
6 godz. 30 min
Vegane Bananen-Muffins
1 godz.
Grießschnitten mit Rhabarberkompott
2 godz.
Schokoladenpudding
10 min
Erdbeer-Joghurt-Eis mit Chiasamen
4 godz.
Vanille-Milchshake
10 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Joghurteis
10 godz. 20 min
Apfel-Pudding-Schnecken mit Streuseln
2 godz.