
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
176 kcal /
735 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

JAPANESE CUISINE
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPuy Lentil Dip
45 λεπτ.
Aubergine Bhurta
30 λεπτ.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 λεπτ.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 λεπτ.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2ωρ.
Goat's Cheese Pie
1ωρ. 10 λεπτ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Palak Paneer
45 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.