Pasticcio di Biltong, funghi e feta

Pasticcio di Biltong, funghi e feta

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno ai funghi
  • di Gruviera a pezzi
    120 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di cipolla rossa a metà
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi freschi a fette
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca tritata
    1 cucchiaio
Terminare la preparazione
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina di mais bianca
    170 g
  • di burro
    20 g
  • di mais dolce in scatola sgocciolato (peso netto)
    200 g
  • di Biltong, carne essiccata, marinata e speziata a striscioline
    150 g
    150 g di bacon affumicato a fette, a striscioline
  • di feta sbriciolata
    100 g
  • panna, qualsiasi tipo
    200 g
  • di basilico fresco spezzettate
    10 foglie

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 340 kcal / 1422 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων