Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • 1 coda di bue (circa 1000 g)
  • 1 cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di lardo a tocchetti
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di vino bianco secco
  • 900 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 650 g di acqua
  • 6 gambi di sedano a pezzi
  • 20 g di pinoli (προαιρετικό πεδίο)
  • 30 g di uvetta sultanina (προαιρετικό πεδίο) ammollata in acqua tiepida e strizzata
  • 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 513 kcal / 2146 kJ
Πρωτεΐνη 55.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων