Coda alla vaccinara

Coda alla vaccinara

4.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • coda di bue (circa 1000 g)
    1
  • cipolla a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lardo a tocchetti
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale
    3 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di vino bianco secco
    200 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    900 g
  • di acqua
    650 g
  • gambi di sedano a pezzi
    6
  • di pinoli (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • di uvetta sultanina (προαιρετικό πεδίο) ammollata in acqua tiepida e strizzata
    30 g
  • di cacao amaro in polvere (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 513 kcal / 2146 kJ
Πρωτεΐνη 55.3 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων