 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
春笋咸肉千张
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          姜4 片
- 
          干的虾米 泡水10分钟沥干10 克
- 
          肉糜220 克
- 
          料酒5 克
- 
          麻油1 茶匙
- 
          生抽10 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          糖½ 茶匙
- 
          蛋1 颗
- 
          千张 薄千张,切成15*25厘米,约8份2 张
- 
          葱8 根
- 
          咸肉 切块,水里浸泡20-30分钟。140 克
- 
          葱 切段1 根
- 
          鸡高汤1200 克
- 
          盐 可根据个人口味调节适量
- 
          笋 切滚刀块200 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        43.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3101.7 kJ  / 
                        741.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        58.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    