Συσκευές & Αξεσουάρ
春笋咸肉千张
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
姜4 片
-
干的虾米 泡水10分钟沥干10 克
-
肉糜220 克
-
料酒5 克
-
麻油1 茶匙
-
生抽10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
蛋1 颗
-
千张 薄千张,切成15*25厘米,约8份2 张
-
葱8 根
-
咸肉 切块,水里浸泡20-30分钟。140 克
-
葱 切段1 根
-
鸡高汤1200 克
-
盐 可根据个人口味调节适量
-
笋 切滚刀块200 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
43.3 g
Θερμίδες
3101.7 kJ /
741.3 kcal
Λιπαρά
58.8 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
8.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα