 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鱼头粉皮汤
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          鱼头400 克
- 
          葱 切段1 根
- 
          姜2 片
- 
          蒜头 切片1 个
- 
          油20 克
- 
          料酒2 茶匙
- 
          生抽1 茶匙
- 
          水1300 克
- 
          新鲜冬笋 切片100 克
- 
          盐适量
- 
          白胡椒粉1 茶匙
- 
          粉皮 切块150 克
- 
          青菜 取菜心部分50 克
- 
          青蒜 切末15 克
- 
          香菜 切末10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        739.3 kJ  / 
                        176.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        15.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    