
Συσκευές & Αξεσουάρ
鱼头粉皮汤
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 人份
Υλικά
-
鱼头400 克
-
葱 ,切段1 根
-
姜2 片
-
蒜头 ,切片1 个
-
油20 克
-
料酒2 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
水1300 克
-
新鲜冬笋 ,切片100 克
-
盐适量
-
白胡椒粉1 茶匙
-
粉皮 ,切块150 克
-
青菜 ,取菜心部分50 克
-
青蒜 ,切末15 克
-
香菜 ,切末10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
176.7 kcal /
739.3 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10.1 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα