
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs550 g
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen400 g
-
Roggen250 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Salz2 geh. TL
-
Honig1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
650 kJ /
183 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Υδατάνθρακες
24 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rock deinen Ofen!
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDinkelkeimbrot
72ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süße Brötchen
1ωρ. 5 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Burger-Brötchen
1ωρ. 45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Smörrebröd - Smørrebrød
24ωρ.