
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Wasser und etwas mehr zum Wässern des Römertopfs550 g
-
Butter zum Einfetten
-
Weizen400 g
-
Roggen250 g
-
Sonnenblumenkerne100 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Balsamico, dunkel30 g
-
Salz2 geh. TL
-
Honig1 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
183 kcal /
650 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
24 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Rock deinen Ofen!
24 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bagels
2ωρ.
Dinkel-Buttermilch-Brot
2ωρ. 30 λεπτ.
Schokimürbchen
3ωρ. 15 λεπτ.
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1ωρ. 30 λεπτ.
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24ωρ.
Laugen Croissants
1ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Nuss-Buttermilch-Brot
2ωρ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Bierbrot
2ωρ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Früchtebrot
24ωρ.