
Συσκευές & Αξεσουάρ
菌菇肉丝蛋汤
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 ,切丝80 克
-
玉米淀粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 ,切片1 瓣
-
蘑菇 ,切片80 克
-
新鲜平菇 ,切片80 克
-
鸡高汤650 克
-
盐 ,根据个人口味调节1 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) ,打散打匀1 颗
-
香菜 ,切末5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
168.7 kcal /
705.7 kJ
Πρωτεΐνη
13.2 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα