菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 新鲜平菇 切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀
    1 颗
  • 香菜 切末
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 13.2 g
Θερμίδες 705.7 kJ / 168.7 kcal
Λιπαρά 9.7 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Υδατάνθρακες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων