Συσκευές & Αξεσουάρ
菌菇肉丝蛋汤
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
蘑菇 切片80 克
-
新鲜平菇 切片80 克
-
鸡高汤650 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀1 颗
-
香菜 切末5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
13.2 g
Θερμίδες
705.7 kJ /
168.7 kcal
Λιπαρά
9.7 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
6.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα