菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 猪里脊肉 ,切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 ,切片
    1 瓣
  • 蘑菇 ,切片
    80 克
  • 新鲜平菇 ,切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • ,根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) ,打散打匀
    1 颗
  • 香菜 ,切末
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 168.7 kcal / 705.7 kJ
Πρωτεΐνη 13.2 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 6.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων