 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
榨菜肉丝蛋汤
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          猪里脊肉 切丝80 克
- 
          玉米淀粉1 满茶匙
- 
          油15 克
- 
          蒜头 切片1 瓣
- 
          料酒10 克
- 
          榨菜 切丝,水里浸泡10分钟沥干100 克
- 
          鸡高汤550 克
- 
          盐 根据个人口味调整¼ 茶匙
- 
          蛋 打匀。1 颗
- 
          葱 切末。5 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        679.3 kJ  / 
                        162.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    