榨菜肉丝蛋汤

榨菜肉丝蛋汤

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 猪里脊肉 ,切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 满茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 ,切片
    1 瓣
  • 料酒
    10 克
  • 榨菜 ,切丝,水里浸泡10分钟沥干
    100 克
  • 鸡高汤
    550 克
  • ,根据个人口味调整
    ¼ 茶匙
  • ,打匀。
    1 颗
  • ,切末。
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 162.3 kcal / 679.3 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 6.6 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων