
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dip paprykowo-orzechowy
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki300 g
-
orzechów włoskich, łuskanych, połówek100 g
-
ząbki czosnku2
-
białego chleba pokrojonego na kawałki30 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
tureckiej pasty paprykowej1 łyżeczka
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprz cayenne, mielony do dekoracji
Διατροφή ανά 6 porcji
Θερμίδες
1128 kcal /
4722 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
96 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA TURECKA
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKlasyczny wolno gotowany sos boloński
5ωρ.
Sos paprykowy z salami
45 λεπτ.
Wegetariański sos boloński z soczewicą
45 λεπτ.
Pasta z bakłażana
55 λεπτ.
Wegański sos boloński
40 λεπτ.
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM5, TM6)
1ωρ.
Olej aromatyzowany czosnkiem niedźwiedzim
8ωρ. 15 λεπτ.
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 λεπτ.
Ketchup curry
30 λεπτ.
Wegański majonez
15 λεπτ.
Pâté z wędzonego pstrąga
1ωρ. 20 λεπτ.
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1ωρ.