
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brot Venezia
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 10 λεπτ.
25 Scheiben
Υλικά
Weizensauerteig
-
Wasser150 g
-
Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)15 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700150 g
Hauptteig
-
Wasser kalt175 g
-
Hartweizengrieß fein, (siehe Tipp) und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
frische Hefe5 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten4 EL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
83 kcal /
349 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
190 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Einfach. Selbst. Gemacht.
234 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterrane Baguettes
1hod. 30min
Brötchen
1hod. 40min
Joghurtbrötchen
30min
Stockbrot
20min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2hod. 30min
Dinkel-Sonnenblumen-Brot
1hod. 10min
Portugiesische Croissants
1hod. 50min
Ciabatta
17hod.
Körner-Bagels
2hod.
Softe Frühstücksbrötchen
1hod. 45min
Softes Sandwichbrot
3hod. 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1hod. 30min