
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
123 kcal /
515 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Tomato Sincronizadas
1ωρ.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1ωρ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Russian Beetroot Salad
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Quinoa Salad
30 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.