
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil30 g
-
aubergines diced (3-4 cm), (1 large)300 - 350 g
-
red peppers cut in eighths (approx. 2 peppers)200 g
-
red onions cut in pieces (3 cm)120 g
-
celery cut in pieces (1 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
ripe tomatoes diced150 g
-
pickled capers drained40 g
-
green olives pitted40 g
-
passata200 g
-
red wine vinegar50 g
-
sugar1 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves or to taste10
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
123 kcal /
515 kJ
Πρωτεΐνη
2.1 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Smoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
5-Second Traffic Light Salad
5 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.
Aussie Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.