
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pozole Verde
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
green tomatillos halved17 oz
-
serrano chili seeds optional, to taste½ oz
-
water divided60 oz
-
fresh epazote5 leaves
-
pumpkin seeds2 tbsp
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
salt divided2 tsp
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano plus extra to serve2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
lime to serve
-
chili powder to serve
-
corn tostadas to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
436 kcal /
1824 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva México!
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Boeuf Bourguignon
11h 25min
Chicken Marsala
40min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chicken Satay with Peanut Sauce (Hestan Cue™)
2h 30min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min
Pork and Green Beans Sauté
45min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h