Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta

Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces

Υλικά

Homemade Ricotta
  • whole milk
    1500 g
  • white vinegar
    30 g
Peppers
  • mixed mini peppers stalks and seeds removed
    400 g
  • olive oil for drizzling
    1 Tbsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • fresh basil leaves to taste
    10 - 12
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 93 kcal / 388 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 5.5 g
Υδατάνθρακες 5.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων