
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
93 kcal /
388 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Smoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
5-Second Traffic Light Salad
5 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.
Aussie Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.