
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
4.8 g
Θερμίδες
388 kJ /
93 kcal
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Salad
30 λεπτ.
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2ωρ. 15 λεπτ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.