
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
15 pieces
Υλικά
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
93 kcal /
388 kJ
Πρωτεΐνη
4.8 g
Λιπαρά
5.5 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Italian Kitchen
62 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Brown Rice Salad with Trout
35 λεπτ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Lemongrass Beef Salad
30 λεπτ.
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish and Avocado Loaf
2ωρ.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.