
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
18 Stücke
Υλικά
-
Weizenmehl Type 700 etwas mehr zum Bemehlen650 g
-
Salz3 ¼ TL
-
Roggenmehl Type 960100 g
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Honig10 g
-
frische Germ zerbröselt20 g
-
Wasser kalt450 g
-
Sonnenblumenöl zum Einfetten
-
Sonnenblumenkerne4 EL
-
Knoblauchzehen halbiert3
-
Thymian, getrocknet1 TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
928 kJ /
222 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILLEN
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Weizen-Dinkel-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Joghurtbrötchen
30 λεπτ.
Lesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Amerikanische Bagels
2ωρ.
Oliven-Ciabatta
24ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Sesam-Stangen
1ωρ.
Roggen-Dinkel-Brot
8ωρ.
Körner-Bagels
2ωρ.