
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Oliven
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)1000 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Olivenöl40 g
-
Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten500 g
-
Tomatenmark30 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Oliven, schwarz, entkernt50 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 Spritzer
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
167 kcal /
702 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Paleo
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35 λεπτ.
Kürbiskernpesto
10 λεπτ.
Johannisbeer-Ketchup
1ωρ. 30 λεπτ.
Grüne Steaksauce
10 λεπτ.
Pilz-Pesto
40 λεπτ.
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 λεπτ.
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 λεπτ.
Kidneybohnen-Aufstrich
10 λεπτ.
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 λεπτ.
Kirschenchutney
1ωρ. 5 λεπτ.
Kräuter-Pesto
15 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.