
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Oliven
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)1000 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Olivenöl40 g
-
Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten500 g
-
Tomatenmark30 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Oliven, schwarz, entkernt50 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 Spritzer
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
702 kJ /
167 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Paleo
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenpesto
10 λεπτ.
Feigensenf
55 λεπτ.
Paprika-Linsen-Hummus
25 λεπτ.
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 λεπτ.
Paprikacreme
30 λεπτ.
Tomatenketchup
1ωρ. 20 λεπτ.
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1ωρ.
Pfirsich-Curry-Chutney
1ωρ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Roter Ziegen-Streich
25 λεπτ.
Petersilie-Chili-Pesto
10 λεπτ.
Zitrus-Aioli
10 λεπτ.