Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Oliven
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)1000 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Olivenöl40 g
-
Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten500 g
-
Tomatenmark30 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Oliven, schwarz, entkernt50 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 Spritzer
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
702 kJ /
167 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Paleo
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Marinade für Spare Ribs
10 min
Apfelkren
40 min
Grobkörniger Cidre-Senf
48 godz. 10 min
Tomatenbutter
5 min
Paprika-Auberginen-Mus
1 godz.
Kräuter-Aioli, light
5 min
Aioli (ohne Ei)
10 min
Safran-Aioli
40 min
Iberico-Schinken-Creme
10 min