
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Oliven
Προετοιμασία 55 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb (siehe Tipp)1000 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Olivenöl40 g
-
Fleischparadeiser am Stielansatz leicht eingeschnitten500 g
-
Tomatenmark30 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Rosmarin, getrocknet1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayennepfeffer¼ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Oliven, schwarz, entkernt50 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 Spritzer
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
167 kcal /
702 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Paleo
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Paprikasauce mit Bratwurstbällchen zu Nudeln
30 λεπτ.
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 λεπτ.
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25 λεπτ.
Möhrensauce
25 λεπτ.
Tomatensauce für Tortellini-Auflauf
50 λεπτ.
Peperoni-Sauce süß-sauer (酸甜辣酱)
30 λεπτ.
Kürbiskern-Pesto
10 λεπτ.
Fenchelpesto
10 λεπτ.
Paprikasauce
40 λεπτ.
Paprika-Cashew-Dip
15 λεπτ.