麻辣牛肉乾

麻辣牛肉乾

4.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 乾辣椒
    20 克
  • 牛腱 ,切塊(約2公分),先以滾水川燙
    600 克
  • ,切片
    15 克
  • 蒜苗 ,只取蒜白,切段
    50 克
  • 八角
    2 顆
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 蠔油
    50 克
  • 1 茶匙
  • 醬油
    40 克
  • 40 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 750 克
  • 花椒粉
    2 茶匙
  • 辣椒粉 ,依個人喜好添加
    1 大匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 311.2 kcal / 1300.5 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων