
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻辣牛肉乾
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾辣椒20 克
-
牛腱 ,切塊(約2公分),先以滾水川燙600 克
-
薑 ,切片15 克
-
蒜苗 ,只取蒜白,切段50 克
-
八角2 顆
-
花椒粒½ 茶匙
-
蠔油50 克
-
鹽1 茶匙
-
醬油40 克
-
糖40 克
-
米酒1 大匙
-
水750 克
-
花椒粉2 茶匙
-
辣椒粉 ,依個人喜好添加1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
311.2 kcal /
1300.5 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
10.5 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

非辣不可
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν