Trippa all'empolese

Trippa all'empolese

4.8 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • cipolla a pezzi
    1
  • carota a pezzi
    1
  • gambo di sedano a pezzi
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di trippa a listarelle
    1000 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di acqua
    150 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di pane casereccio tostato
    6 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 391 kcal / 1636 kJ
Πρωτεΐνη 30.4 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων