
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
fresh basil leaves20
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
fettuccine350 g
-
olive oil ; plus 1 tablespoon extra35 g
-
garlic cloves2
-
fresh button mushrooms cut into quarters500 g
-
salt½ tsp
-
semi sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
pouring (whipping) cream120 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
694.6 mg
Πρωτεΐνη
22.4 g
Θερμίδες
2805.8 kJ /
668.1 kcal
Λιπαρά
31.6 g
Φυτικές ίνες
7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Υδατάνθρακες
68.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on: Mushrooms
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeek, chilli and chorizo sauce
40 λεπτ.
Salmon rice bowl (gut health)
45 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Butternut and bacon macaroni cheese
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken fusilli with mushrooms
40 λεπτ.
Baked rice croquettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 λεπτ.
Pilau rice using rice mode
40 λεπτ.
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 λεπτ.
Brie, speck and walnut risotto
25 λεπτ.