Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 151 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • fresh basil leaves
    20
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • fettuccine
    350 g
  • olive oil ; plus 1 tablespoon extra
    35 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh button mushrooms cut into quarters
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • semi sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 668.1 kcal / 2805.8 kJ
Πρωτεΐνη 22.4 g
Λιπαρά 31.6 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 7.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.4 g
Νάτριο 694.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων