Chicken and Farro Harvest Salad

Chicken and Farro Harvest Salad

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • farro
    7 oz
  • water divided
    64 oz
  • extra virgin olive oil
    5 oz
  • almond butter
    6 oz
  • maple syrup
    2 oz
  • whole grain mustard
    2 oz
  • apple cider vinegar
    2 oz
  • salt divided
    ½ tsp
  • ground black pepper divided
    ¼ tsp
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • chicken breast fillets, boneless, skinless
    24 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    6 oz
  • acorn squash seeded, peeled, diced (½ in.)
    12 oz
  • red beets peeled, sliced (¼ in.)
    9 oz
  • beet greens sliced (½ in.)
    1 bunch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 428 kcal / 1791 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων