
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schweizer Rustico
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
Poolish
-
Wasser (23-25°C)150 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550 oder 700150 g
Mehl rösten
-
Weizenmehl Type 550 oder 700100 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser kalt270 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)50 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
frische Hefe5 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
878 kcal /
3677 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
178 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLesachtaler Hausbrot
30ωρ. 30 λεπτ.
Weizenbrot Betty
4ωρ. 35 λεπτ.
Pitabrote
1ωρ. 25 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Walnuss-Knäckebrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3ωρ.
Picknick-Brötchen
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 λεπτ.
Low Carb Soja-Mohn-Brot
2ωρ.
Zucchini-Karotten-Brot
1ωρ. 35 λεπτ.
Gefüllte Seelen
2ωρ. 45 λεπτ.