
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schweizer Rustico
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
Poolish
-
Wasser (23-25°C)150 g
-
frische Hefe erbsengroß (1 g)1 Stückchen
-
Weizenmehl Type 550 oder 700150 g
Mehl rösten
-
Weizenmehl Type 550 oder 700100 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser kalt270 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)50 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
frische Hefe5 g
-
Salz (10-12 g)2 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
878 kcal /
3677 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
178 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKörner-Bagels
2 h
Dinkel-Buttermilch-Brot
2 h 30 min
Schokimürbchen
3 h 15 min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 h 30 min
Toastbrot (glutenfrei)
14 h
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 h
Laugen Croissants
1 h
Landbrot Backhausart
2 h
Nuss-Buttermilch-Brot
2 h
Birnen-Nuss-Brot
1 h 15 min
Bierbrot
2 h
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 min