Vinschgerl

Vinschgerl

4.7 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
10 Stück

Υλικά

Roggensauerteig
  • Wasser
    90 g
  • Anstellgut (Roggensauerteig)
    5 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    60 g
Gewürzdampfl
  • Fenchelsamen ganz
    ½ TL
  • Kümmel, ganz
    ¼ TL
  • Schabzigerklee (Brotklee), gemahlen (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ TL
  • Wasser lauwarm
    60 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Brotbrösel (siehe Tipp)
    20 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    20 g
Hauptteig
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser kalt
    260 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Roggenmehl Type 1150 oder 960
    100 g
  • Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten
    260
  • Salz (7-12 g)
    1 ½ - 2 TL

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 166 kcal / 683 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων