
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sonnenblumen-Leinsamen-Brote
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 20ωρ. 10 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
Weizensauerteig
-
Wasser100 g
-
Anstellgut (Apfel-Weizensauerteig)10 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700100 g
Quellstück
-
Sonnenblumenkerne50 g
-
Leinsamen40 g
-
Wasser90 g
Hauptteig
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
frische Hefe5 g
-
Weizen-Vollkornmehl (siehe Tipp)140 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bearbeiten160 g
-
Salz (7-9 g)1 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
4572 kJ /
1125 kcal
Λιπαρά
22 g
Φυτικές ίνες
22.4 g
Υδατάνθρακες
173 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brot backen
70 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBürli mit Roggen
12ωρ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Joghurtbrot
14ωρ. 50 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Igel-Brötchen mit Schoko-Füllung
2ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Helles Landbrot
51ωρ.
Apfelmäuse
2ωρ. 30 λεπτ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.